Kde se dobře najíst na Kvildě a zda vybrat právě restaurant Šumava Inn poradím v dnešním článku.

Kvilda a Šumava Inn restaurant

Toto malé turistické městečko mám rád. Je zde krásně v létě, ale určitě i v zimě. To jsme tu ale nebyli, i když srpnové teploty kolem 8C a déšť tu zimu bohužel celkem dost připomínaly.

Byli jsme zde poněkolikáté a vždy jedli v této restauraci. Dříve zde ale nebyl **** hotel a ceny byly tak nějak lidovější, ale když už jsme seděli a měli objednáno, jinam jsme nešli.

Měl jsem chuť dát si borůvkové knedlíky, které v menu neměli, ale potom, co jsme dojedli, je dopsali jako nabídku dne na tabuli, no to nas.r. (naštve :))

Nevadí, dali jsme si houbovou polévku bratru za padesát kč a pak panenku s hranolkami, řízek s bramborem a cmundu po kaplicku, kde nejlepší byly ty bramboráčky, uzené nic moc, řízek ok (kdyby tolik neplaval v oleji), ale brambory studené, panenka celkem ok.

Pokud už se hotel honosí čtyřmi hvězdičkami, asi by si na tom jídle měli dát záležet, protože ceny byly od 120 do 180kč/jídlo a celkem za 3 jídla, polévku a dvě kofoly jsme platili 600kč.

Třeba jsme jen ale neměli štěstí zrovna v tento den nebo měl kuchař dovolenou, protože na webu Booking.com má tento hotel hodnocení 9.1/10 a to asi nemá jen tak někdo. Na Bookingu najdete i fotogalerii restaurace, jejíž vybavení je moc pěkné – stylové.

Potom, co jsme vyšli ven, vidím naproti v restauraci klasická česká jídla do 100kč a za 70kč borůvkové knedlíky.

Takže příště už máme jasno, kde se najíst.

Nakonec jsme si tedy šli nakoupit do zdejší vyhlášené pekárny a spravit chuť několika koláčky, aby se i ten olej v žaludku rozpustil :)

Dále jsme pokračovali k Chalupské slati.

Foto galerie

Jinak co se týče těch borůvkových knedlíků, nakonec jsem si je dal u nás „na severu“ U Doušů v Kravařích. Byly 3 a chutnaly jako vždy zde na výbornou.

Sdílejte článek s přáteli
  •  
  •  
  •  
  •